Kam sa najesť
Keď hľad je sviňa je možné zájsť na veľa miest a toto sú tie najlepšie z nich.
Reštaurácia ATLANTÝZ s kapacitou 40-50 miest Vám ponúka príjemné posedenie v štýlovej reštaurácii s terasou a s detským kútikom. U nás nájdete grilované špeciality, jedlá z rýb, šaláty, studené a teplé misy, šalátové misy. Možnosť usporiadania firemných posedení, rodinných osláv, životných jubileí, a pod.
El Greco Pizzéria Gril je nefajčiarsky priestor s moderným interiérom vhodný pre Vás a Vašu rodinu. Podávame Denné Meníčko a široký výber iných chutných jedál z rôznych druhov mäsa, cestovín, pizze a čerstvých šalátov . Doporučujeme ochutnať pizza stangle a pizza buchtičky. Pozývame hladných i smädných. Chceme pracovať s potešením, a tak zlepšovať život sebe aj iným. Pri príprave našich jedál používame extra panenský domáci olivový olej z Kréty.
Dokonalé zladenie architektonických prvkov moderného interiéru a štýlových doplnkov vytvára príjemnú atmosféru , ktorú si môžete vychutnať pri každej príležitosti nielen s Vašou rodinou, ale aj s priateľmi a kolegami. Ponúkame kvalitné jedlá slovenskej a zahraničnej kuchyne. Zárukou kvalitného jedla je kuchyňa vybavená najmodernejšou technológiou z oblasti gastronómie, sĺňajúca najvyššie kritériá.
Reštaurácia s kapacitou 50 miest a výhodnou polohou v centre mesta ponúka rôznorodé jedlá a nápoje, slovenskú kuchyňu, denné a víkendové menu. Poskytuje vhodné priestory pre firemné a rodinné akcie. Reštaurácia je nefajčiarska. .
Štýlová hotelová reštaurácia s otvoreným grilom s kapacitou 50 miest vyniká výbornou kuchyňou s tradičnými slovenskými špecialitami a grilovanými chuťovkami, ktoré Vám naši kuchári pripravia priamo pred Vašimi očami. V neopakovateľnej atmosfére pri otvorenom grile sa budete u nás cítiť prvotriedne.
Pizzeria VALDAGNO ponúka jedlá talianskej aj domácej kuchyne, ale hlavne viac ako 30 druhov pizze pečenej podľa klasickej talianskej technológie v peci vykurovanej drevom. Výber a príprava surovín pre jednotlivé jedlá a pizze sa robí podľa osvedčených talianských receptúr.